Kinek a számára mit jelent az autófelszerelés?

    Aki sokat közlekedik autóval, annak számára az autója bizonyos értelemben olyan, mintha a lakhelye volna. Ezt nemcsak úgy értem, hogy sok időt tölt benne, hanem úgy is, hogy az ilyen emberek általában jelentős energiát szánnak autójuk gondozására, viszonylag gyakran vásárolnak hozzá különböző kellékeket, kiegészítőket, ahogyan a lakásunkba is szoktunk vásárolni néha bútorokat és annál gyakrabban izzókat, asztalterítőt, virágcserepet, szemeteszsákot és hasonlókat.

Éppen ezért vannak is olyan üzletek, amelyek kifejezetten az ilyen emberek igényeit hivatottak kielégíteni, azon túl, hogy természetesen időnként azoknak is szükségük van erre-arra az autójukhoz, akik ritkábban utaznak vele. Egy jó autófelszerelés üzlet vagy webshop mindkét célcsoport igényeit kiszolgálja, annak ellenére, hogy e kettőnek az igényei elég eltérők.

online marketing autófelszerelés autóalaktrész autóalkatrész

Nagy a különbség ugyanis a között, hogy az ember csak napi kétszer húsz percet autózik-e munkába menet és onnan jövet vagy hogy vidékre jár-e dolgozni, esetleg gyakran utazik külföldre. Ugyanis míg az előbbi esetben többnyire elegendő, ha az ember csak a kényelmét szolgáló néhány alapvető dolgot vesz meg az autójához és tart benne (ilyenek pl. a mobiltelefontartó, az autószőnyeg és az autóillatosító, meg esetleg a szélvédőtakaró és a lopkar kormányzár, ill. adott esetben a gyerekülés), az utóbbi kettőben fontos, sőt, adott esetben akár életmentő jelentőségű is lehet, hogy mindig az autójában (vagy pl. a zárolajozó-jégoldó esetében télen nem az autójában, hanem a ruhája zsebében) tartson bizonyos felszereléseket.

Lakott területen kívül ugyanis egészen más kihívások elé néz az, akinek útközben gondja akad az autójával, mint az, akinek járműve városon belül mondja fel a szolgálatot, ahol rendelkezésre áll a gyors segítség és a tömegközlekedés is.

    Mindezeken felül természetesen autódekorációs cikkeket (mint pl. dísztárcsát) is árusítanak a hagyományos és online autósboltok, amelyek szintén mindkét célcsoport éreklődésére számot tarthatnak.

    És most nézzünk meg, melyek azok a főbb autófeleszerelések, amelyek nem jó, ha hiányoznak az autónkból, ha hosszabb utakra járunk vele. Most ugyan tél van, ami túlzás nélkül több tíz kilónyi plusz autófelszerelés meglétét indokolja egy ilyen ember autójában, de én ebben a cikkben az egész évben ajánlott, általános felszerelésekről fogok írni.

    Gondolom, említenem sem kell, de a rend kedvéért azért mégis megemlítem az elsősegélycsomagot vagy más néven mentőládát és az elakadásjelző háromszöget. Ha esetleg valakinek nem volna valamelyikből, akkor jó, ha tudja, hogy a legtöbb autófelszerelés üzletben ezeket is lehet kapni.

I centrum apple iphone szerviz, alternatív gyógyászat, meditáció budapest, terembérlés, családállítás, elektromos kisautó, személyi edző a Shefitness -ben, vízszerelő, verblender klinker, riemchen, gyermekjármű

apple szerviz az Icentrumban alternatív gyógyászat Budapest Személyi edzés a Shefitness 3. kerületben. gyermekjármű és elektromos kisautó Feelwell Feel well meditáció Budapest 3. kerület elektromos kisautó és gyermekjármű verblender klinker vízszerelő családállítás budapestI centrum apple iphone szerviz, alternatív gyógyászat, meditáció budapest, terembérlés, családállítás, elektromos quad, személyi edző a Shefitness -ben, vízszerelő, verblender klinker, riemchen, gyermekjármű

Lényeges „útravaló” továbbá a vontatókötél és a bikakábel, és bizony adott esetben egy tűzoltókészülék is jól jöhet (persze ne adja Isten, hogy szüksége legyen rá az embernek). Hosszabb utakon nagyon jó, ha van szivargyújtós telefontöltőnk, nehogy olyan helyzetbe kerüljünk, hogy lerobbanunk, és nem tudunk segítséget kérni (ami télen nagyon veszélyes is lehet, mivel egy lerobbant autóban a fűtés sem működik, és vannak, akik meleg ruha nélkül kelnek útra).

Egy pár ködlámpával szintén sokat tehetünk a biztonságunkért. Jól jöhet ezenkívül még egy kompresszor is arra az esetre, ha a guminyomás hagyná el magát. És ha már a világításnál tartunk, adott esetben a mobiltelefonunk mellett jól jöhet egy rendes, erős akkumulátoros lámpa is, hátha sötétben kell autónkat szerelnünk. És végül a kényelmünkért is sokat tehetünk egy nyakpárnával és esetleg egy derékpárnával.

    Amint láttuk, az autózással kapcsolatos számtalan problémánkra találhatunk megoldást egy jó autósboltban vagy autós webshopban.

Online marketing partner:

online marketing