Ha szeret online vásárolni, olvasson tovább

Igaz, hogy pénzért szerelmet valószínűleg nem lehet venni. Pénzért azonban megveheti az összes többi dolgot, amire szüksége van. Ha kevesebb pénzt szeretne költeni ezekre a vásárlásokra, el kell kezdenie az online vásárlást. Olvassa el ezeket a szemet nyitó trükköket és tippeket, hogy megtudja, hogyan spórolhat még ma.

Amikor a legjobb árat keresi egy nagy jegyáru esetében, feltétlenül nézze meg az üzletek véleményét, hogy megtudja, más vásárlók jó tapasztalatot szereztek-e velük. Az is jó ötlet, hogy érdeklődjön a Better Business Bureau-nál is. Biztos akar lenni abban, hogy a vállalkozás legitim, és ügyfeleként értékeli Önt.

Amikor online vásárol, ügyeljen arra, hogy az Ön által használt webhely „https” előtaggal kezdődik. Az "S" azt jelenti, hogy a webhely biztonságos, ami azt jelenti, hogy biztonságosan megadhatja személyes adatait anélkül, hogy aggódnia kellene a személyazonosság-lopás miatt. Ha egy webhelyen nincs "S" betű, érdemes elkerülni a használatát.

Ha online vásárol, győződjön meg arról, hogy olyan számítógépes kapcsolatról tegye, amelyről tudja, hogy biztonságos, például az otthoni kapcsolatról. A hackerek átkutatják a Wi-Fi hálózatokat és a nyilvános helyeket, hogy potenciális áldozatokat keressenek, ezért vásárláskor ne használják őket.

Vegye figyelembe, hogy készletfeltöltési díjak merülhetnek fel, ha vissza kell küldenie egy terméket. A készletfeltöltés díja akár a cikk árának egynegyede is lehet. Ez a díj növelheti a teljes árát, ha vissza kell küldenie a terméket. Ezért ügyeljen arra, hogy a megfelelő méretet rendelje meg, hogy elkerülje ezt a többletdíjat.

Mindig mentse el vagy nyomtassa ki az online vásárlás során kapott rendelési visszaigazolások másolatát. Ha nincs nyomtatója, bármikor felveheti ezt az oldalt a könyvjelzők közé. Ha valami történik, akkor hasznos lesz a rendelési szám, a termékleírás, a név és a fizetési információ.

Számos online vásárlási akciós oldal van. Ezek a webhelyek lehetővé teszik az internetes keresők számára, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat az interneten. Nézzen át ezen webhelyek közül, hogy megtalálja a keresett termékre vonatkozó legjobb ajánlatot. A legjobb eredmény elérése érdekében nyisson meg több lapot internetböngészőjében, és nézzen át ezeken a webhelyeken, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat.

A legjobb, ha hitelkártyával vásárol online. A legtöbb hitelkártya védelmi tervet tartalmaz arra az esetre, ha adatait ellopnák. A bank valószínűleg megadja a pénzét, ha rossz terméket vásárolt hitelkártyával, miközben Ön teljes mértékben az eladótól függ, hogy visszakapja a pénzt, ha bankkártyát használt.

Ha közös terméket vásárol, keressen több webhely között, hogy megtalálja a legjobb árat. Ez sokkal egyszerűbb, mint a fizikai boltokban történő árvásárlás, mivel az információ csak egy kattintásnyira van. Miután ezt többször megtette, észre kell vennie azokat a trendeket, amelyekben az okosok kínálják a legjobb ajánlatokat.

Ne felejtse el figyelembe venni nemcsak a tétel tényleges költségét, hanem azt is, hogy mennyit kell fizetni a szállításért. Egy cikk néhány dollárral többe kerülhet egy oldalon, de ha ingyenes szállítást kínálnak, akkor összességében olcsóbb lehet. Ha a szállítási árak nincsenek előre feltüntetve, a fizetési folyamat megkezdésével ellenőrizheti azokat. A szállítási költség a megrendelés befejezése előtt megjelenik.

Ma van az a nap, amikor a pazarlás helyett inkább spórolnia kell. Az első lépés ezeknek a tippeknek a használata, hogy csökkentett áron vásárolhasson online. Ez azt jelenti, hogy pénztörés nélkül megvásárolhatja a szükséges tárgyakat, legyen szó ékszerről vagy telefonról, és ez valóban felbecsülhetetlen!