Néhány tipp, amely segít az iPhone gyorsaságában

 

Az iPhone nagyszerű eszköz, használd a képek, videók, névjegyek tárolási funkcióját. Ez leegyszerűsíti az életed és segíthet megszabadulni számos más kütyüktől, így csak egyre kell koncentrálnod. Az iPhone-nak nagy mennyiségű tárhelye van és a további alkalmazások lehetővé teszik, hogy szükség esetén növeld ezt a tárhelyet.

Ha az iPhone-od az iOS4 platformot használja, előfordulhat, hogy egynél több alkalmazás futtatása drasztikusan lelassítja a telefon teljesítményét. Koppints duplán a Kezdőlap gombra az összes jelenleg futó és felfüggesztett alkalmazás listájának megjelenítéséhez. Érintsd meg, majd tartsd lenyomva. Ezután a Törlés gombbal bezárhatod a szükségtelen alkalmazásokat, amelyeket épp nem használsz.

Legalább havonta egyszer töltsd fel az iPhone akkumulátorát 100 százalékra, és merítsd le teljesen. Igy kalibrálod az akkumulátort, és meghosszabbítod az élettartamát. Ez a tipp az Apple webhelyén is megtalálható, sőt elsődleges tanács az akkumulátor élettartamának fenntartása érdekében. Az akkumulátor élettartamát számos módon megőrizheted. Pld kapcsold le a háttérvilágítást, zárj be minden olyan alkalmazást, amelyet nem használsz és feltétlenül helyezd a készülékre a képernyő zárat, mielőtt telefont a zsebedbe teszed. Igy elkerülheted azt, hogy a telefonod önálló életet éljen és bárkit felhívjon anélkül, hogy te engedélyt adtál neki.

 

Mielőtt kikapcsolnád iPhone, nyomd meg a kezdőlap gombot. Ez biztosítja minden alkalmazás ki legyen kapcsolva, és ezáltal meghosszabbíthatod, megtakaríthatod az akkumulátor élettartamát. Ha egyszerűen alvó üzemmódba helyezed a telefont, anélkül, hogy a háttérben fut az alkalmazás ez is lerövidítheti az akkumulátor élettartamát.

Amikor az URL-t írod be az iPhone Safari böngészőjébe, tartsd lenyomva a „com” gombot a billentyűzet alján, hogy megjelenjen a lista, amely más domain utótagokat tartalmaz.

Remek ötlet az, ha az iPhone megvásárlásán gondolkozol, végezz kutatásokat mielőtt döntenél. Olvass el véleményeket, értékeléseket és csak akkor dönts, ha mindent felkutattál, áttanulmányoztál.

Nos, akkor mire vársz még? 

Vásárold meg az első iPhone telefonodat, és használd ki annak tudását.

Nem fogod megbánni.