Szuper tippek autó- és üvegfóliázáshoz Budapesten

Magyarországon főleg a fiatalok körében terjedt el az, hogy autóikat minél trendibbé formálják, és saját ízlésük szerint tuningolják- Első körben többnyire a pénztárcájuk szab majd határt, így nem biztos, hogy első autóként álmaik autója kerül majd tulajdonukba, de ezt leszámítva még lehet az autó különleges.

A mai fiatalokat bekebelezte a tuningolás, de azzal jó tisztában lenni, hogy ez a folyamat is rengeteg költséggel tud járni. Még ha sikerül is egy ár-érték arányban megfelelő áru autóhoz hozzájutni, nem feltétlen leszünk vele megelégedve. Egyik szemünk nevet, mert megtehetjük, hogy saját autót veszünk magunknak, a másik meg sír, hogy idővel szemet szúrnak a hibák, repedés, horpadás, kopás, karcolás, ami idővel ezzel jár. Sokat agyalhatunk azon, hogy ezeket a hibákat hogyan tűntessük el.

Főleg ez akkor bosszantó, ha újszerű autón vesszük észre, hogy karcos, sérült a külső felülete. Ma már olyan technikák állnak rendelkezésre ami lehetővé teszi, hogy ne aggodalmaskodnjuk, és büszkén mutogathassuk szeretett négy kerekűnket.

Érdemes racionálisan gondolkodni. Ahhoz, hogy az autónk olyan legyen, amilyet elképzeltünk, el kell végezni rajta jó pár beavatkozást, alakítást, melyekkel ajánlatos logikus sorrend szerint haladni.

autófóliázás autóüveg fóliázás kisteherautó bérlés chiptuning Kisteherautó bérlés  Ford  Suzuki chiptuning  Szőnyegtisztítás  menedzserszűrés Alkatreszokosan Motorolaj Webáruház  nyári gumi  téli gumi  Verblender  szerszámok  autó alkatrészek

Kezdjük a felnikkel!

Talán ez az egyik legkedveltebb átalakítási művelet. Legelőször a felni cserét szokták a fiatalok elvégezni, lehetőleg minél trendibbre és vagányabbra. Itt már az ízlés és a fantázia ami határt szabhat. Ma már az ingerküszöb annyira magasan van, hogy nem lepődünk meg az utakon szembejövő nagyon extra kinézeten sem. Láthatunk mindenféle típusú kiegészítőt, a sokféle színskálát megvillantó daraboktól a konkrét mintákig.

Következő lépésnek jöhet ablakok megfelelő karbantartása vagy éppen extrákkal való felszerelése. Ilyen extra lehet például a sötétített üveg használata. A diplomatákat szállító autóknál alapvető felszereltség, hogy az ezekben a járművekben szállított személy - védve a biztonságát - ne legyen felismerhető. Ezek a gépjárművek abban különböznek a többitől, hogy általában kék rendszámmal rendelkeznek.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy van valami különleges életérzés abban, ha egy sötétített üvegű autót vezethetünk egy hosszú, fárasztó nap után. A sötétítésnek is megvannak a maga előnyei és ez  nem csak a formatervezés. Ide sorolhatjuk azt a pozitív tulajdonságát, hogy a nyári hónapokban nehezebben engedi felmelegedni a gépjárművünket.

Alkatreszokosan Motorolaj Webáruház, nyári gumi, téli gumi, Verblender, szerszámok, autó alkatrészek

Alkatreszokosan motorolaj autó akkumulátor verblender Alkatreszokosan szerszámok autóalkatrész Alkatreszokosan alkatrészek Alkatreszokosan Motorolaj, nyári gumi Webáruház, téli gumi, Verblender, szerszámok, autó alkatrészek

Főleg akkor tudjuk ezt nagyon értékelni, ha autónkben nincs klíma berendezés. Természetesen olyan érzést nem fog biztosítani, mintha klímaberendezéssel hűtenénk az utasteret, de azért rengeteget számít, hogy menet közben komfortosabban érezzük magunkat, és jobb esetben nem izzadjuk át annyira a ruhánkat. Tehát két legyet üthetünk egy csapásra az autófóliázással: egyedi kinézet, kellemesebb belsőérzet.

Az autófóliázás is a közkedvelt extrák egyike, talán nem is kell részletezni, hogy ezzel a beavatkozással lehet a leglátványosabb eredményt elérni , amivel egy autón változtatni lehet. Mennyivel egyszerűbb pl taxit fogni, hisz a legtöbb taxi fóliázva van, hogy könnyebben felismerjük őket.

Ha taxizásra adnád a fejed, mindenképp ajánlatos a vállalkozásod indításakor lefóliáztatni az autód, hogy a leendő utasaid egyértelmű tudomására adhasd, hogy mivel foglalkozol. De ha mégis csak a kinézet kedvéért szeretnél módosítani az autód kinézetén, akkor is érdemes ezt a megoldást választanod, hiszen ma már olyan professzionális megoldásokkal dolgozunk, amivel olyan fantasztikus kinézetű autót készítünk neked, amilyen csak megszületik a képzeletedben.

Ne szabj határt az elképzeléseidnek, engedd el a fantáziád, aztán élvezd a végeredményt! Nem kell beérned az átlagossal, légy merész!