Autófóliázás, üvegfóliázás

Rendszeresen előfordul az első gépjárművünk megvétele után, hogy szeretnénk valamit változtatni a kinézetén. Az anyagi korlátozás miatt nem mindig kivitelezhető, hogy a számunkra legmegfelelőbb kocsit vehessük meg, de ez korántsem zárja ki azt, hogy ne lehessen álom autónk.

Főként a fiatalabb korosztály alakítja át kocsiját, habár ez sok esetben nem egészen költségkímélő procedúra. Egy alacsonyabb árfekvésű jármű megvásárlásakor ugyan örülünk annak, hogy lett egy új autónk, ám korántsem biztos, hogy ez az öröm maradandó, hiszen az idő előrehaladtával szembe tűnhetnek a javításra szoruló dolgok.

A legészrevehetőbb probléma és bosszankodásra okot adó dolog egy új autónál, ha annak felülete megsérült, karcos, kopott, nem túl esztétikus, kisebb-nagyobb felületi hibák láthatóak rajta, és a fényezés is renoválásra szorul. Nem kell pánikba esni, hiszen van rá megoldás, mellyel megújíthatjuk és szebbé tehetjük a szeretett járművünket, és boldog, elégedett sofőrként vezethetjük azt.

Több mozzanatból áll, mire átformáljuk az autót, ajánlatos lépésről-lépésre haladni vele.

Régi felnit váltsa le az új

Egyik legsűrűbben előforduló megújulása egy autónak az alufelni lecserélése. A stílusát tekintve lehet figyelemfelkeltőbb, merészebb, extrémebb vagy akár ezeknek a szöges ellentétje, visszafogottabb, egyszerűséget képviselő. Manapság már egyik választott megjelenés sem eredményez megbotránkozást. A színskála is széles választékot kínál: vad színektől elkezdve, a rockos stíluson át a rózsaszínig, minden színkompozíciót meg tudjuk valósítani.

Világos ablakok ideje lejárt-felváltja a sötétebb

Rejtélyes és enigmatikus egy lesötétített ablakokkal rendelkező autó. Politikusoknál és védett embereknél ez előírás, fontos a védelmük és az inkognitójuk megtartása érdekében. Azt bizton lehet állítani, hogyha meglátunk egy sötétített ablakú autót, valamiért figyelemfelkeltőbb és vagányabb megjelenést közvetít felénk. Az üveg fóliázása nemcsak új külsőt ad az autónknak, hanem hőség idejében is nagyban megkönnyíti a sofőrök helyzetét. Főként azokét, akik nem rendelkeznek klímával.

Ha nem is nyújtanak számukra nagyon nagy lehűlést a gépjárműben, de lényegesen mérsékeli az ablakon beszűrődő meleget. Kívül-belül megújulást és egyben jobb hőérzetet biztosít használójának.

Alufólia

A fóliáztatás feltűnőbb esztétikai külsőt tud varázsolni az autónak. Gondoljunk csak arra, például mennyire figyelemfelkeltőek a sárga színű taxik-amelynek színe elengedhetetlen ehhez a szakmához.

Csak merjük nyugodtan szabadjára engedni a fantáziánkat, ha változtatni szeretnénk divatjamúlt gépjárművünk külcsínén, nincsen az az elképzelés, melynek gátat szabhat a fejlett és korszerű fóliázási technika.